2021. június 01., kedd 21:01

Pannonia múzeum Balassagyarmat (gyertek motorozni)

Megosztás
Pannonia múzeum Balassagyarmat (gyertek motorozni)

Többszöri halasztás után június 5. megnyitja kapuit az új helyre költözött Pannonia múzeum Balassagyarmaton. Ha ez az esemény érdekel és ott szeretnél lenni a 10 : 00 órakor kezdődő megnyitón is és van kedved egy közös motorozáshoz ( típustól függetlenül ) akkor találkozzunk Fóton a MOL benzinkút parkolójában 8:00-kor ahol a Pannonia klub tagjai várnak szeretettel minden kedves érdeklődőt.

Indulás 8:30 kor.

Részletek : www.pannoniamgtsz.hu

 " Múzeum újra nyitás 2021. június 5. szombat!

Most, hogy újabb enyhítések léptek életbe és lehet kulturális rendezvényeket szervezni elérkezett a lehetőség, hogy végre újra nyissuk a Pannonia Motorkerékpár Múzeumot az új helyén bővített kiállítási anyaggal. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt június 5-én 10 órától!

Pár technikai apróság:

Cím:2660 Balassagyarmat Hétvezér u 26, bejárat a Trikál u felől.

Megnyitó ünnepség a múzeum udvarán, szabadtérben lesz, amin korlátozás nélkül részt lehet venni (maszk és védettségi igazolvány sem szükséges).

A múzeum megtekintése (zárt térre vonatkozó szabályok alapján) maszkban, védettségi igazolvány felmutatása mellett a járványügyi szabályok betartása mellett. Ha valakinek nem lenne még igazolványa külön intézkedések mellett, más formában fogjuk biztosítani a múzeum látogatást!

A múzeum egész nap nyitva lesz este 20 óráig.  Aki el szeretné kerülni a tömeget érkezhet nyugodtan kicsit később is.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Megjelent: 526 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

  

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo

 

  

  

 

 

Web Analytics