Három magyar kerékpáros állhat rajthoz a május 6-án Budapestről rajtoló Olasz Körversenyen.

Az esemény április 27-i sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy három plusz egy magyar résztvevője lesz az idei Girónak. A mezőnyben ott lesz az elmúlt két évben az Olasz Körversenyen kiválóan teljesítő Valter Attila (Groupama-FDJ), bemutatkozik a háromheteseken Peák Barnabás (Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux), valamint az EOLO-Kometa két magyar bringása, Fetter Erik és a tavaly már Giro-résztvevő Dina Márton közül az egyikük kap helyet az olasz ProTeam keretében. Emellett az Israel Start-Up Nation stábjában tevékenykedik majd Dér Zsolt, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. 

2022. április 26., kedd 21:04

BUDAPEST KÖSZÖNTI A GIRÓT!

ÁPR. 29., 10:00 – MÁJ. 13., 10:00

BUDAPEST KÖSZÖNTI A GIRÓT! - BUDAPEST SALUTA IL GIRO! Új időszaki kiállítás BTM Vármúzeumban!

BTM Vármúzeum eseménye

Budapesti Történeti Múzeum

2021. május 20., csütörtök 20:57

Giro: Szürreális, ami történik – Valter Attila

Valter Attila, a Groupama-FDJ új magyar sztárja a hazai kerékpárlázból merít erőt a Giro d'Italia maradék két hetére, igyekszik megtalálni az egyensúlyt a hirtelen jött hírnév és a versenyzés között, ugyanakkor nem tervez felkapaszkodni a „celebvonatra” – helyette a jövőben is változatlanul a legmagasabb célokért küzd.

Látványos lesz a 2020-as Giro d'Italia három magyarországi szakasza, derült ki a kerékpáros körverseny útvonalbemutató sajtótájékoztatóján. Budapest ikonikus látnivalói mellett a Dunakanyar és a Balaton-felvidék is látható lesz a televíziós közvetítésekben. Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa lesznek a rajt- és célvárosok jövő májusban.

 

 

 http://balunet.hu

  

 

  

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo

 

  

  

 

 

Web Analytics