2016. május 07., szombat 17:47

Francia Ország EB

Sport: Fotó: Szuperhős kisfiú lett a 2016-os foci Eb kabalafigurája - HVG.hu
A figura a francia válogatott mezét, fehér nadrágot, futballcipőt, valamint a szuperhősökre jellemző kesztyűt és köpenyt kapott, a nagyközönség előtt pedig ma este, a Franciaország-Svédország barátságos meccs előtt, a marseille-i Stade Velodrome-ban jelenik majd meg először.

2016. március 19., szombat 11:19

1966-ban az EB-re egyenes ágon

A válogatott NAGYSTATISZTIKÁJA

1902 októberében, tehát 64 esztendővel ezelőtt lépett első ízben pályára a magyar labdarugó- válogatott. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. sok-sok mérkőzést játszottunk, rengeteg szép( és fájó ) emlék maradt az elmúlt évtizedek országok közti válogatot soronkövetkező újabb mérkőzéseire. Sok szám és igen sok név vonul fel az olvasó előtt, s ezek a számok és nevek a magyar labdarugó-válogatott történetének egy-egy állomását jelentik. Érdemes böngészni a nevek a számok, adatok sűrűjében, hiszen annyi mindent elárulnak e sportág elmúlt évtizedeiből.

2016. február 28., vasárnap 19:22

Zoran Campara Nyilatkozata

Zoran Campara: „Megérdemeltük volna a győzelmet”

Nebojsa Vignjevicset második mérkőzésén is helyettesítő pályaedzőnk értékelte a Debrecen elleni összecsapást...

„Nem jól kezdtük az első félidőt, lassan és sok hibával játszottunk, és nem használtuk megfelelően a pálya két oldalát, sokszor csak az egyik vagy másik oldalon járattuk a labdát. Az ellenfél az első játékrészben egy szerencsétlen szituációból tizenegyeshez jutott, a büntetőt Szakály értékesítette, amelyből megszerezték a vezetést. A második félidőben sokkal jobban játszottunk, átvettük a kezdeményezést, így elmondhatjuk, hogy mindkét csapat kapott egy-egy félidőt a találkozóból. Úgy gondolom, hogy a büntetőt is megérdemeltük, és örülök, hogy sikerült kiegyenlíteni és megtartani a veretlenségi sorozatot, azonban nem vagyok teljesen elégedett, hiszen itthon nyerni kellett volna. Összességében jól játszott mindkét együttes és harcos, jó mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. A Debrecen csapatának sok sikert kívánok a bajnokság további mérkőzéseihez.”

Az MLSZ-ben elkészítették a tavaszi szezon első nyolc fordulójának menetrendjét.
A legtöbb mérkőzést szombaton rendezik, március végéig két alkalommal lesz hétközi forduló.
Az OTP Bank Liga meccseit ismét M4 Sport közvetíti, leggyakrabban valószinüleg a Ferencváros találkozói kerülnek képernyőre.
A tavaszi szezon első nyolc fordulójának pontos menetrendje...

2015. december 03., csütörtök 08:26

Kabát Péter Könyve

Egy magyar sztárfocista magánélete, karrierje és botrányai…

Ez a most megjelent  könyv, amit a kezedben tartasz egy gazdag labdarúgó-karriert magáénak tudó, rengeteg élményen, sikeren, kudarcon és viszontagságon edződött játékos, Kabát Péter életét mutatja be. Kiderül, hogyan indult az Újpest 35 éves, gólerős csatárának pályafutása a Honvédban, mennyit dolgozott azért, hogy NB I-es gólkirály legyen a Vasasban, milyen benyomások érték hétéves légióskodása során a törökországi, a bolgár és az osztrák bajnokságban. Miért szerződött haza, és miért éppen az Újpestre? Hogyan élte meg az első Ferencváros elleni derbiét? Csapatkapitányként miért hagyta el a Megyeri utat, és szerződött Debrecenbe?

2014. november 07., péntek 20:51

Várhidi Pál 83. születésnapja

Az Aranycsapat Öröksége, otthonában köszöntötte a 83. születésnapját ünneplő Várhidi Pált. Az Újpesti Dózsa egykori kiváló hátvédje remek egészségi állapotban fogadta az alapítvány gratulációját és csokitortáját. Isten éltesse Pali bácsi!

Várhidi Pál 1931. november 6-án született. Mindössze 18 éves korában, 1950 őszén mutatkozott be az Újpestben, és 1965-ben, 17 újpesti szezon után vonult vissza a labdarúgástól.

Soha más klubban nem futballozott felnőtt játékosként!

2014. november 03., hétfő 19:37

Bajnoki U 16 Újpesti Haladás-BVSC Zugló

BAJNOKI U16

ÚJPESTI HALADÁS FC - BVSC - ZUGLÓ 13 - 0 ( 11 - 0 )
Szögletarány: 7 - 0 ( 1 - 0 ) Kapura lövési arány: 28 - 2 ( 20 - 1 )

2014. október 30., csütörtök 05:34

U21- Ferencváros- Újpest

Közel négy év után újra legyőzte U21-es csapatunk a Ferencváros együttesét!

A végeredmény 2-1 a javunkra!

HAJRÁ ÚJPEST!

 

Jelentős előrelépés volt ez a szezon Újpest életében. 
Sz-i szi azaz Szigethi Károly rendkívül jó teljesítményének köszönheti az Újpesti Dózsa sc, hogy megnyerte a bajnokságot!
A Csapat névsora:Noskó Ernő, Kellner Jenő, Nagy László, Dunai III Ede, Juhász Péter, Szentmihályi Antal, Szigeti Károly, Horváth József, Harsányi László, Fazekas László, Kollár Ede, Fekete László, Bene Ferenc, Dunai II Antal, Tóth András, Zámbó Sándor, Sarlós András.

 

 

 http://balunet.hu

  

 

  

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo

 

  

  

 

 

Web Analytics