2014. november 15., szombat 20:17

Tóth Tamás a csapatfőnök

Gyermekkori szenvedélyből munka és elhivatottság. Tóth Tamás a Gender Racing Team csapatvezetője igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen amiről a legtöbben álmodnak, az számára a munka is. A Gender Racing Team 2010 óta létezik, de a csapat fő motorja nem három éve kezdte a szakmát. Már lassan 12 éve szerves része az autosport világának.A 2010-es év fordulópontot jelentett. Azóta létezik a csapat. Sohasem ült versenyautóba, mert etikailag nem fér össze számára a két pozíció főleg, mivel a saját versenyzői ellen kéne megmérkőznie minden egyes versenyen. Szerencsésnek tartja magát, mert azzal foglalkozhat, amit szeret. Több munkája is volt már, de mint mondja, azok jönnek és mennek. De az autosport örök.

2014. november 15., szombat 20:10

Rónai Tamás

A csapat legfiatalabb versenyzője, de mégsem zöldfülű. Rónai Tamás még csak 15 éves, de ez egyáltalán nem látszik. Sem a pályán, sem a pálya szélén. Az autósport egészen kiskora óta az élete része. 6 évesen kezdett gokartozni. A bajnoki címekre se kellett sokáig várni. A sikereknek köszönhetően a továbblépés mellett döntött. A Gender Racing Team versenyzőjeként egy gyermekkori álma valósult meg, hiszen megkezdheti Forma autós karrierjét. Élete első Gender Racing Team-es hétvégéjén egy első és egy második hellyel nyitott. Az utolsó versenyen pedig a bajnoki cím is meglett, így 15 évesen megszerezte a Formula Renault 2000 magyar bajnoki címét.
 

2014. november 15., szombat 20:02

Eszenyi László

Csodálatból elhivatottság. Eszenyi László a Hungaroringen nézegette a körbe-körbe haladó autókat, amikor felmerült benne, hogy ezt ő is meg tudná tenni. Addig-addig foglalkoztatta ez a gondolat, míg egyszer egy Formula Estonia 21-ben ült és próbált körbeérni a ringen. Innentől már nem volt kérdés. Rájött, hogy mennyivel jobb sportból száguldozni, mint az utcán vagánykodni. A környezetéből több személy is megkérdezte, hogy miért pont a pályaautózás, miért nem rally. Igazából ebben a sportban érzi otthon magát. Nincs is annál jobb érzés számára, mint körözgetni egy pályán és feszegetni a határokat. A dobogó nem ismeretlen hely számára. Elszántságát elnézve a jövőben is keményen dolgozik majd, hogy újra és újra győztesként ünnepelhessen.
 

2014. november 15., szombat 19:51

Balogh Zoltán

Gokartból Forma autóba. Balogh Zoli 11 évesen kezdett gokartozni. 2013-ban a budapesti amatőr bajnokságot is megnyerte. Ez elég is volt, hogy a váltás mellett döntsön. A szezonnak két tesztnappal a háta mögött vágott neki, de ez sem akadályozta meg abban, hogy a szezon alatt háromszor is dobogóra állhasson. A 16 éves autóversenyző palántának komoly céljai vannak. Egyszer szeretne a Forma 1-ben versenyezni. Megszállott rabja a sebességnek, na és persze a kihívásoktól sem kell félteni.

2014. november 02., vasárnap 19:05

Benyó Máté

A Benyó Máté, persze jó génekkel volt (van) megáldva, hisz édesapja már több mint két évtizedet eltöltött az technikai sportok világában – és nem mellesleg néhány bajnoki címet is zsebre vágott – így aztán talán magától értetődően Máté elég gyorsan a kipufogók közelébe került.

 

 

 http://balunet.hu

  

 

  

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo

 

  

  

 

 

Web Analytics