2017. július 09., vasárnap 20:48

Ernszt Norbert

Ernszt Norbert 1994.05.16 születtem Budapesten. 10 évesen ültem először motoron. Taksonyban a gyerekkori barátaimmal indult az egész ,qwadoztunk rosszmotoroztunk egy homokbányában. Majd 14 évesen letettem mopedre a jogosítványom és egy robogós Turing közösségbe kerültem ahol említették a srácok hogy vannak robogóval versenyek.

2016. december 11., vasárnap 23:00

Szabó Bregyó János

Nem állíthatnánk, hogy kevés izgalom adódott eddig Szabó János életében: túl azon, hogy versenyzőként a „Drapál-korszak” menőjeként tisztelték, s a ’90-es évek elején napokat töltött altatásban, apját tizenkét évig nem látta. A fater se volt akárki: idősebb Szabót a háború után nagy Bregyóként tapsolta a publikum, hogy aztán tiltott határátlépése előtt házat és motorokat hagyjon fiára. Alanyunk jelenleg edző-szerelő-vezető egy japán cég magyarországi csapatánál, s legföljebb azt sajnálja, hogy kényszerű okokból „átaludta” a rendszerváltást. Viszont gipszben is motorozott már el orvosig!

Üdvözöljük a csapatunkban: Kecskés Bence és Kecskés Tomi.
Igazi kis örök...mozgók érkeztek hozzánk. Bence a rutinosabb kettőjük közül, aki nemrég töltötte be a 10. életévét. Idén PW50-es kategóriában végig nagy harcban volt a bajnoki címért, végül összetettben a második helyen végzett.

2015. augusztus 02., vasárnap 19:56

Martin Loicht

Frecska János nyomán.

Egy nagyon jó írás, már nem is tudom honnan...

"Nem tudom milyen késztetésből, de rákattintottam a Man újabb áldozata címre, és meg kellett döbbennem. Az arc nem ugrott be, de a név egyből. Úr Isten! Ezt az embert én ismerem! Ezzel az emberrel beszélgettem! Ez az ember példát mutatott nekem! Megdöbbentő volt.

2015. január 12., hétfő 09:19

Török István

Kalo-ring versenyzője.1976-ban születtem, 10 évesen ültem elõször motoron, egy Romet Pony-n. 14 évesen letettetem a jogosítványt kismotorra, és életem elsõ motorjával, egy Simsonnal tanultam. Aztán jött egy Aprilia AF1 Sintesi, majd egy robogós korszakom következett, Yamaha Jog, Piaggio Hexagon, stb… 30 évesen letettem a jogosítványt nagymotorra is, és vásároltam és Kawasaki ZXR 400-as motort, vele kezdõdött el a pályamotorozás is. Ezután került hozzám a jelenlegi motorom, egy Suzuki GSX-R 600 K6, amit elõször utcán, majd pályán használtam, de megmaradtam a pályánál, és így át is lett alakítva pályamotorrá. Idõközben, hogy megmaradjon az utcai motorozás is, vásároltam egy Suzuki Burgman-t is.Most a MAMI kupában motorozok.

2015. január 12., hétfő 09:08

Szerletics István

A Kalo-ring versenyzője.

1974-ben születtem, 1988-ban kaptam az elsõ motorom, ami egy Simson S50 volt. 3 évig nyúztam, majd egy közel 20 éves szünet következett, amit 1-szer 2-szer megtörtem 1-2 hónapra de csak kismotorral. 2007 januárjában hozzám került egy Yamaha XT600, de betonon nem voltam valami ügyes, ezért augusztusban vettem egy FZR1000-est, azt használgattam. 2008 tavaszán le is vizsgáztam nagymotorra, amit most már feleslegesnek tartok, mert nem tartom biztonságosnak a közutat, többször csak a szerencsén múlott, hogy nem maradtam ott, ezért elkezdtem a pályamotorozást és eladtam a rendszámos motort. Vettem egy Suzuki GSX-R 600-at amit már 4-szer összetörtem, persze 4 alkalomból.Jelenleg a Mami kupában motorozok.

2015. január 12., hétfő 08:52

Hreskó Zsolt

2000 óta vagyok az MZ kategória motorosa. Jelenleg a MAMI kupában veszek részt a kalo-ring versenyzőjeként.

2014. október 08., szerda 19:18

Lovas János a Motorversenyző

Lovas Jani: Nem csak a húszéveseké a világ

A képen Lovas János éppen a következő versenyére készül FOTÓ: MOLNÁR ÁDÁM

Ha valakire, hát Lovas Jánosra igencsak illik a kortalan jelző. Az alig 68 (!!) éves férfi aktív motorversenyző és  nem is akrmilyen , még mindig versenyszerűen asztaliteniszezik, és ahogy ő mondja, háttértáncosként sem utolsó /Rokizik erőből/. Legutóbb éppen a múlt vasárnap, a kecskeméti gokart pályán rendezett  bajnokságon lett második a robogó 70-es kategóriájában.

2013. december 04., szerda 21:34

Görbe Soma motorversenyző

Soma a motorok közé született. Édesapja, Görbe Sándor motorépítő művész, alkotásai nem csak hazánkban, de világszerte híresek és ismertek. Kicsi  fia ott totyogott apja műhelyében, csavarokkal és szerszámokkal játszott, figyelte, ahogy csillogó és dübörgő vasaikkal jönnek-mennek a motoros barátok. Közben a garázs sarkába támasztva állt egy kis pocketbike. Akkor került oda, amikor Soma még csak három hónapos volt. Apa egyik barátja hozta neki. A szülők elképedésére – mit kezdjenek a motorral – nyugtatgatta őket: „Majd csak felnő az a gyerek!”

2013. július 05., péntek 11:15

Szabó Gábor Motorversenyző

Tizenkét éves koromban ültem először motorra a Szabó Kuksi Kőbányai  pályáján, próbából egy rövid  fél órára. Ez annyira megtetszett másfélóráig le sem tudtak szedni a motorról. Hazaérve rögtön a netet kezdtem bújni, hogy keresek magamnak egy megfelelő motort.

2013. április 28., vasárnap 18:03

Vörös Nikolett a Talmaringen

Vörös Niki, a 12 éves kislány aki nagy szorgalommal gyakorol a fiúk között. Az idei évben szüleinek köszönhetően elindul a MAMSZ által szervezett 6 fordulósra kiírt kupán.

2013. április 28., vasárnap 18:02

Lakatos Herman

A Talmácsi ring egyik kis menője Lakatos Hermann. Ő minden nap lent van a pályán szüleinek segít és ráérő idejében motorozik egy kicsit. Kitünő tanulmányi eredményei lehetővé tették,hogy a tavalyi évben a MAMI kupa kecskeméti futamán elinduljon. Tizenkétéves és tudása gyarapításával még előrébb léphet az idei MaMsz NSR Honda bajnokságban.

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo