2016. november 10., csütörtök 22:26

Kecskés Bence és Kecskés Tomi a H-Moto Team versenyzői

Megosztás
Kecskés Bence és Kecskés Tomi a H-Moto Team versenyzői

Üdvözöljük a csapatunkban: Kecskés Bence és Kecskés Tomi.
Igazi kis örök...mozgók érkeztek hozzánk. Bence a rutinosabb kettőjük közül, aki nemrég töltötte be a 10. életévét. Idén PW50-es kategóriában végig nagy harcban volt a bajnoki címért, végül összetettben a második helyen végzett.

 

Ám a jövőre gondolva az utolsó versenyen (Kakucsring) már a Mini GP-ben is elindult a saját kategóriáján kívül, és tehetségét bizonyítva mindkétszer dobogóra állhatott. Teljesítményére határainkon túl is felfigyeltek, így a csapatunkat jövőre Olaszországban fogja képviselni az ottani kispályás utánpótlás bajnokságban, ahol Pre Mini GP kategóriában áll rajthoz majd hat versenyhétvégén. Ugyanakkor a hazai utánpótlás bajnokságnak sem fordít hátat, és azokon a futamokon elindul, amelyek nem ütköznek a nemzetközi kötelezettségeivel.

Kisöccse, a hétéves Tomi szeretne mindenben a bátyjára hasonlítani, így 2017-ben már ő is csapatunk teljes jogú tagjaként húzza majd a gázt. Több mint egy esztendeje motorozik, így most eljött az idő arra, hogy versenyzőként is bizonyíthassa a tehetségét. Bátyja nyomdokaiba lépve jövőre a PW50-es kategóriában áll rajthoz a hazai bajnokságban, és elszántságát látva nem kizárt, hogy túlteljesíti Bence idei eredményeit.

Megjelent: 294 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo