Menny és pokol. A hazai motokrossz bajnokcsapat, a HTS Team versenyzőinek
mindkettőből kijutott az országos motokrosszbajnokság utolsó előtti versenyén. A
nehézségek dacára a bajnoki cím kapujába ért a peresztegi csapat.
Gyál, a hazai sorozat negyedik állomása egy rettegett helyszín a versenynaptárban: kicsit
olyan, mint a Forma-1-ben Monaco. Speciális vezetési képességeket igényel, hogy a homokos
borításán valaki gyors legyen. A precíz motorkezelésen túl brutális állóképességet követel a
versenyzőktől. Aki itt nyerni tud, az joggal mondhatja magát a legjobbnak.

2017. május 12., péntek 15:26

Fényes magyar sikerek nemzetközi mezőnyben

A németországi ADAC MX Masters sorozat Európa egyik legnívósabb nemzetközi bajnoksága. 25 náció között Magyarországot is képviseli egy maroknyi csapat. A hazai tehetségek versenyről-versenyre az élmezőnyben teljesítenek.

A motokrossz egy összetett sportág. Fizikálisan, mentálisan és technikailag is toppon kell hozzá lenni, mert ha csak egy összetevő is hibázik, elmarad a siker. A felkészülés rengeteg energiát követel a versenyzőktől és a csapatoktól egyaránt. Magyarországról indulva nehéz nemzetközileg sikeresnek lenni ebben a szakágban. Nem dúskál az ország motokrossz-világbajnokokban, de egy kis magyar csapat hétről-hétre bizonyítja a sportág iránti elkötelezettségét.

Hibátlan versenyt zárt a 25 éves kaposvári motoros a cseh motokrossz bajnokság második állomásán. Dupla futamgyőzelmével tovább nőtt előnye az összetettben.Szvoboda Bence sikerszériája tovább folytatódott az elmúlt hétvégén. Az egykori legendás világbajnoki helyszín, Dalecin várta a cseh motokrossz bajnokság mezőnyét, benne a kilencszeres magyar bajnokkal. 9 országból 140 versenyző adta le nevezését erre a viadalra, 4 különböző kategóriában.

2017. április 20., csütörtök 19:35

Szvoboda Bence csúcsformában!

Európa élmezőnyében motorozik a 25 éves motokrosszos

Álomszerűen kezdődött Szvoboda Bence számára a 2017-es szezon. Magyarország egyik legjobb motcross versenyzője Németországban, Csehországban és Ausztriában is meglepetést okozott gyönyörü teljesítményével.

Rá sem ismerni Szvoboda Bencére. A kitartásáról és emberfeletti küzdeni tudásáról ismert motokrosszos rátett még egy lapáttal a korábbi évek sikereire, 2017-ben korábbi csúcsformája felett teljesít. Az elmúlt hónapban három komoly bajnokságban is megmérettette magát, és mindegyikben az élmezőnyben motorozott.

2017. április 07., péntek 14:42

Két ezüst a HTS Teamnek a bajnoki nyitányon

Viszontagságosan indult a szezon a magyar bajnok motokrossz-csapat számára. A HTS Team az elmúlt években verhetetlen volt a pest megyei Nyáregyházán. Ezúttal le kellett mondaniuk a győzelemről, két ezüstéremmel vigasztalódhattak.

Sérülések, technikai problémák. A motokrosszban erre a kettőre mindenkinek fel kell készülnie. A hazai bajnokság címvédő alakulatának mindkettőből kijutott az elmúlt időszakban.

2017. március 22., szerda 23:20

Juniorok a dobogó tetején

Kétszer is szólt a Himnusz a HTS Team legjobb junior versenyzőinek.

Az ország két legjobb junior motokrosszosa újra bizonyította gyorsaságát. Jakob Kristóf (14) az osztrák bajnokság nyitóversenyét, Kovács Ádám Zsolt (13) a görögországi EB-selejtezőjét nyerte meg.

Remekül kezdődött a szezon a magyar bajnokcsapat, a HTS Team ifjú tehetségei számára. Jakob Kristóf és Kovács Ádám Zsolt a tél során komoly munkát végzett, hogy fizikailag, mentálisan és technikailag is felkészülten vágjanak neki a 2017-es versenyszezonnak. Az eredmények pedig azt bizonyítják, hogy a házi feladatot hibátlanul elvégezték a 85 köbcentis kategória legjobb magyarjai.

 

Bravúrosan kezdte a 2017-es szezont a magyar motokrosszversenyző. Nemzetközi mezőnyben először állhatott dobogóra a királykategóriában.

Remekül kezdődött Szvoboda Bence számára az idei versenyszezon. A 25 éves motorversenyző részt vett a 47. Nemzetközi Wintercross megmérettetésen, melynek idén is a németországi Frankenbach adott otthont. A bajnoki sorozatokra való felkészülésnek szánt viadal remek eredménnyel zárult a HTS Team kilencszeres magyar bajnokának, hiszen az aktuális német és a svájci MX1-es bajnok mögött a harmadik helyen végzett!

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo