2014. május 01., csütörtök 08:33

Máriapócs

Megosztás

Máriapócs-Rabócsiring!

A pálya kb. egy km hosszú 6-8, helyenként 16 méterszéles, rendkivül változatos vonalvezetésü, jól motorozható.

Külön érdekessége, hogy a startrész nem a pályán van felfestve és nem itt intik le a mezőnyt.

 

Rendkívül szép környezetben, jó kiszolgálással és jó szociális ellátottsággal rendelkezik. Igazán népszerű a motorosok és autósok körében, kedves és segítökész személyzettel. A motorosok nagy örömére minden évben itt rendezik a szezonnyitó versenyt,  a Mami SZKI által szervezett kupasorozatban.

A pályamotorozás a tanulás legmegfelelőbb formája. Egy zárt pálya a legalkalmasabb a motor teljesítményhatárait, kanyarodási technikáit elsajátítani, tovább fejleszteni, illetve a motorsport profi versenyzőjévé válni.

A RabócsiRing - a fejlesztéseknek köszönhetően - alkalmas a gyorsasági motorozásra, a kanyartechnikák megfelelő elsajátítására, hiszen döntött kanyarok, és helyenként 16 méter széles, kiváló vonalvezetés jellemzi. Természetesen nyitvatartási időn belül nem csak profi versenyzőknek, hanem amatőr motorosoknak is lehetősége van a pálya használatára, a különböző technikák elsajátítására.

Kellemes környezetben tölthetnek el egy-egy napot a motorsport szerelmesei, miközben a motorozás szenvedélyének is hódolnak.

A pálya rangját misem jelzi jobban, mint, hogy egyre több motoros rendezvényre kerül sor, melyek az eddigiekhez hasonlóan magas színvonalon kerülnek megrendezésre.

A RabócsiRing változatos nyomvonalán mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus pár métert az aszfaltos szakaszok, a salakos vagy homokos-kisugratós off-road részek, a szűk visszafordítók vagy a nagy ívű kanyarok között.

A pálya már többször bizonyított, hiszen a néhány évvel ezelőtt megrendezett Supermoto Országos Bajnoki futamok minden esetben, izgalmakban gazdagnak bizonyultak.

Megjelent: 736 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo