2013. november 17., vasárnap 17:24

Életem 220 felett

Megosztás
talma könyv

"Az életem 200 felett..." címmel megjelent Talmácsi Gábor önéletrajzi könyve: a 125 kcm-esek között a gyorsasági motoros-világbajnokságon 2007-ben győztes magyar klasszis művét öt éve mutatták be a pesti  New York Palotában.

"Nagyon sok munka van benne, igen fontos számomra ez az írás: mindig magamnál fogom tartani, mert hiszek abban, hogy motivációt ad számomra" - mondta Talmácsi. "Arról is szól többek között, hogy az álmaink valóra válhatnak, ha keményen dolgozunk értük. Más sportolóknak is ajánlom: talán erőt meríthetnek belőle a nehéz helyzetekben."

 

Magyar  motorsport 1949 óta íródó történetének első magyar világbajnoka elmondta, hogy könyvében nem csak a szakmai olvasóközönség, nem csak a népes és elfogult szurkolótábor találhat érdekes és tanulságos történeteket. Az volt a célja, hogy megmutassa, a sokszor reménytelennek tűnő küzdelem, a kitartás előbb-utóbb meghozza a várt eredményt.

"Nem tagadom, szerencse is kell hozzá, de ha az esélyt sem adjuk meg, akkor az sem jön magától" - mondta. "Külön köszönet illeti a családomat, a menedzseremet, ők a sok közös emlék felidézésével, segítették teljessé tenni e könyvet." - tette hozzá Talmácsi.

"Az életem 200 felett..." a 4S Kiadó gondozásában jelent meg 288 oldalon, 320 képpel, 15 ezer példányban. Az ára :?

Ízelítőnek egy apró részlet a könyvből: 

"A 2005-ös barcelonai futamon a rajtrácson álltam és anyu   tartotta nekem a napernyőt. - Csak lassan kisfiam! - tanácsolta féltőn, ám   egy pillanat alatt kapcsolt és a fejéhez kapott: - Jaj, mit is   beszélek?!"

 

Megjelent: 919 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo