2016 FIM Gála

Megosztás

 

Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség (FIM) 2016 –os gálaceremóniájára kerül sor, Berlinben, Németország, vasárnap 27 november 2016.

 

A kétkerekű motoros közösség gyűlik össze, hogy megünnepeljük, és tapsoljunk az eredményeket hozó motorkerékpár versenyzőknek. Ebben a szezonban a legkülönbözőbb FIM Bajnokok kerülnek díjazásra a szakágakban, a meghívott legendák és a különböző tudományágak egy díjátadó ünnepségen, amely részt vesz a motorkerékpár gyártás iparág kulcsfontosságú emberei és a média.

A gálaceremóniát követi a FIM Közgyűlés szombaton november 26, 2016, ahol küldöttek 113 Nemzeti motorkerékpár szövetség a világ minden tájáról részt vesz.

Berlin az a főváros ahol Németország és a 16 állama 3,5 millió ember várja ezt az eseményt, ez a második legnépesebb város az Európai Unióban. Található az észak-keleti orszságrészben a folyók Spree és Havel partján. A rendezvényközpont Berlin-Brandenburg Metropolitan Régio -ban található.

FIM elnök Vito Ippolito azt mondta: "Én igazán örömmel jelentem be, hogy a FIM gálaceremóniája jön Berlinbe ebben az évben. A FIM gálaceremóniájának nagyon fontos a FIM mert lezárja a sportévadot és exclusív módon gratulál a világbajnok és az összes motorkerékpár tudományágnak. Berlin egy csodálatos város, és felajánlja kivételes hátteret a 2016-os éves találkozóra a World of motors. "

 

 

 

 

 

 

Megjelent: 432 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo