Köváry Tamás és a Motoros Mikulások

Megosztás

 

 

 

 

Kőváry Tamás, színész

és filmproducer szervezésében,  12.alkalommal indultak útnak a Motoros Mikulások a budapesti kórházakba ajándékot osztani és kis örömöt szerezni a gyermekeknek.

A motorosok sok csillogó szemű kicsit találtak, akik szüleikkel együtt nagy örömmel fogadták, a szán-helyett, berregő igazi nagy motorokkal érkező  motoros mikulásokat. Miklós püspök méltán büszke lenne utódaira.

A vezető,  Kőváry Tamás mikulás és segédei, a három  krampusz:  Babonics Márk, Gratzag Boglárka, Babonics Renáta,  akik ifjú koruk ellenére derekasan helytálltak az egész napos ajándékosztásban. A mintegy ötven motoros között sokat segített Köllő Zsolt és testvére, a motormentős - szállító autójukkal, a filmstúdió  sminkese és segítője, a Balkán étterem érdi tulajdonosa és a többiek akik civilben dolgozó emberek, nővérek, autószerelők, fodrászok, de elsősorban érző és segítő emberek.

Köszönet a kórházak igazgatóinak és segítő személyzetüknek, akiknek áldozatos munkájuk nélkül nem lett volna teljes e szép nap.

A menetrend a következő volt:  2015. 12. 06-án  reggel  9:00 találkoztunk az Etele út 59. sz. alatt, bepakoltuk a csomagokat a motorokba,  Szánokba! 9:30-ra mentünk a Citadellára, majd 10 órára a Tűzoltó utcai Gyermekklinikára / Angyal u./. Utána már a Heim Pál kórházba repítettük az ajándékokat, kicsit megálltunk a Baleseti sebészeten, és az utunkba eső járó-kelőknek, akik gyerekkel voltak,  adtunk néhány ajándék csomagot. Majd a Madarász utcai Gyermekkórházba hajtottunk. A záró helyszín a Róbert Károly krt. - i  gyermekotthon  volt.

Örülünk, hogy egy gyümölccsel vagy Mikulás csomaggal mosolyt tudtunk csalni a beteg gyerekek arcára immár  12. éve!

Ezek a Motoros Mikulások!

Hó ho ho hóó, Hellooóóóó,

Megjelent: 651 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo