AMTS EXPO

Megosztás

Budapest Motor Fesztivál

Budapest Motor Fesztivál Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás a motorimportőröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá. A kiállítás hagyományszerűen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is. A rendezvény nem csak a motoros társadalomnak szól. A motorozást új célcsoportoknak is bemutatjuk, mint új közlekedési alternatíva.

 

Nyeremények
Idén is, mint minden évben látogatóink között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Azok, akik 2015. március 20. és 22. között részt vesznek a Budapest Motor Fesztiválon, esélyt kapnak, hogy megnyerjenek egy SHOEI NXR Beaufighter TC-2-es sport/utcai bukósisakot. A Show nyereményjátékában is résztvevők, pedig esélyesek lesznek egy Volkswagen Scirocco elnyerésére. A nyeremények részleteihez kattints.

Ne feledd, a show 2015-ben folytatódik, a Budapesti Vásárközpontban március 20-22. között.

Az eseményről további információkért érdeklődj az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

e-mail címen!

Addig is mindenkinek balesetmentes motorozást, és széles utat kíván a Budapest Motor Fesztivál csapata!

Megjelent: 856 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo