Mai megemlékezés Drapál Jánosról és Kesjár Csabáról

Megosztás

Ma kitett magáért a kedvenc pályánk vezetősége ! Teljes mellszélességgel kiált a megemlékezésünk mellett. Nemcsak engedélyezték hanem részt is vettek a Drapál János- Kesjár Csaba születésének évfordulójára rendezett eseményen.

Drapál János idén, e napon, február 3.-án lenne hatvanhét éves,

Kesjár Csaba most,  február 9.-én töltené be életének ötvenharmadik évét.

Rájuk,  a nagyszerű sportemberekre emlékeztünk a Hungaroringen elhelyezett emléktábláiknál,  néhányan sportolók sportvezetők ismerősök és barátok.

A nyitóbeszédet Szabó Jozef mondta, méltatva Drapál János érdemeit, amit mai napig nem felejtünk .

A koszorú elhelyezése után Barabás Ferenc kapott szót, aki a zuglói Önkormányzat képviselőjeként méltatta Kesjár Csaba sport sikereit és rövid anekdotákat mondott el Csaba zuglói életéről és barátságukról. A zuglói koszorú Csaba emléktáblája alá került. A résztvevők néma csenddel áldoztak elhunyt sporttársak emlékére, majd újraéledve hosszas anekdotázásba kezdtek a régi szép versenyekről, időeredményekről. A sok utazásról amiket az egykori Drapál szerelő, Hamar Zsigmond,  "Zsiga bácsi" , színesített a még mindig meglévő humorával és vidámságával.

Drapál János testvére, Katalin, a Drapál család képviseletében is jelen volt és mindenkivel váltott egy-egy kedves szót.

Az autós társadalmat többek között a nagyszerű rallye versenyző Gál Baba , és Benyó Miklós képviselte.

Versenyző társakat Szabó Péter/Szabo kuksi se/.

A motorosok új-régi szakágvezetője, Mohai János, a régi hellásokat Csanádi Robi képviselte.

A jó hangulatú összejövetel elérte célját. Bebizonyosodott, hogy soha nem felejtjük régi sporttársainkat, "hisz csak az hal meg akit elfelejtenek" -  mondta a felejthetetlen humorista Böröczky Pepi.

Megjelent: 1451 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo