2017. november 16., csütörtök 20:42

Lakatos Herman magyar bajnok!

Lakatos Hermannal készült videó a "Bővebben..."-re kattintva tekinthető meg.

Kormányunk nagy lépést tesz ismét egy rendkívüli sportág a gyorsasági motorversenyzés hazai VB rendezése felé.
Bár már rendeztünk több VB futamot vagy kétszer 1990-ben és 92-ben de egy újabb visszatérés nagyon szükséges lenne Ítélték meg a jelenlegi helyzetet politikusaink. Nagyon helyesen cselekednek reményeink eredményes tárgyalásokat tudnak folytatni a versenyszéria jogtulajdonosával / Dorna/ Akik minden bizonnyal ellátogatnak kedvenc pályánkra a Hungaroringre!


Menny és pokol. A hazai motokrossz bajnokcsapat, a HTS Team versenyzőinek
mindkettőből kijutott az országos motokrosszbajnokság utolsó előtti versenyén. A
nehézségek dacára a bajnoki cím kapujába ért a peresztegi csapat.
Gyál, a hazai sorozat negyedik állomása egy rettegett helyszín a versenynaptárban: kicsit
olyan, mint a Forma-1-ben Monaco. Speciális vezetési képességeket igényel, hogy a homokos
borításán valaki gyors legyen. A precíz motorkezelésen túl brutális állóképességet követel a
versenyzőktől. Aki itt nyerni tud, az joggal mondhatja magát a legjobbnak.

2017. szeptember 06., szerda 09:04

Szallerbeck tesztnapok

Helyszín: Honda Szallerbeck, 1185 Budapest, Üllői út 812.
Dátum: 2017. szeptember 8-9.
Nyitvatartás: Szeptember 8. (péntek) 09.00 és 16.00 óra között, illetve szeptember 9. (szombat) 09.00 és 12.30 óra között
Kapcsolat: Telefon: +36 1 291 5555; +36 70 415 1059, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2017. május 16., kedd 20:40

Györfi Alen bravúrja a Nürburgringen

H-Moto Team korábbi Európa-bajnoka harmadikként zárta pályafutása első Supersport futamát az IDM szezonnyitóján

A hétvégén a német nemzeti bajnokság, az IDM szezonnyitóját rendezték a Nürburgringen: a H-Moto Team korábbi Európa-bajnoka, Györfi Alen pályafutása első Supersport futamán azonnal a dobogóra tudott állni, amivel nagyon fontos pontokhoz jutott az összetettben. A Superbike kategóriában debütáló Bódis Richárd mindkét versenyén elesett, ám az edzéseken nyújtott teljesítményére lehet építeni a továbbiakban. Gyutai Adrián betegsége miatt kihagyta a szezonnyitót, míg a fiatal Kovács Bálint éppen az életkora és egy szigoruan vett szabály miatt nem állhatott rajthoz a Suzuki GSX-R 1000 Cup-ban.

2017. május 12., péntek 18:35

A helytállás a cél Nürburgringen

Foghíjasan kezdi meg szereplését a hétvégi IDM szezonnyitón a H-Moto Team

A hétvégén Németország felé veszi az irányt a 220 Volt H-Moto Team, ugyanis a nürburgringi pályán rendezik a német nemzeti bajnokság, az IDM szezonnyitóját. Györfi Alen a Supersport 600-ban, Bódis Richárd a Superbike kategóriában, míg a fiatal Kovács Bálint a Suzuki GSX-R 1000 Cup-ban áll rajthoz. Az utazó csapat azonban nem teljes: Gyutai Adrián betegsége miatt kihagyja a szezonnyitót.

2017. május 12., péntek 15:26

Fényes magyar sikerek nemzetközi mezőnyben

A németországi ADAC MX Masters sorozat Európa egyik legnívósabb nemzetközi bajnoksága. 25 náció között Magyarországot is képviseli egy maroknyi csapat. A hazai tehetségek versenyről-versenyre az élmezőnyben teljesítenek.

A motokrossz egy összetett sportág. Fizikálisan, mentálisan és technikailag is toppon kell hozzá lenni, mert ha csak egy összetevő is hibázik, elmarad a siker. A felkészülés rengeteg energiát követel a versenyzőktől és a csapatoktól egyaránt. Magyarországról indulva nehéz nemzetközileg sikeresnek lenni ebben a szakágban. Nem dúskál az ország motokrossz-világbajnokokban, de egy kis magyar csapat hétről-hétre bizonyítja a sportág iránti elkötelezettségét.

Tegye láthatóvá üzletét motorosok számára! !

 Igényeljen ingyenes matricát, hogy a  motorosok láthassák szívesen látják őket!

 iEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hibátlan versenyt zárt a 25 éves kaposvári motoros a cseh motokrossz bajnokság második állomásán. Dupla futamgyőzelmével tovább nőtt előnye az összetettben.Szvoboda Bence sikerszériája tovább folytatódott az elmúlt hétvégén. Az egykori legendás világbajnoki helyszín, Dalecin várta a cseh motokrossz bajnokság mezőnyét, benne a kilencszeres magyar bajnokkal. 9 országból 140 versenyző adta le nevezését erre a viadalra, 4 különböző kategóriában.

2017. április 20., csütörtök 19:35

Szvoboda Bence csúcsformában!

Európa élmezőnyében motorozik a 25 éves motokrosszos

Álomszerűen kezdődött Szvoboda Bence számára a 2017-es szezon. Magyarország egyik legjobb motcross versenyzője Németországban, Csehországban és Ausztriában is meglepetést okozott gyönyörü teljesítményével.

Rá sem ismerni Szvoboda Bencére. A kitartásáról és emberfeletti küzdeni tudásáról ismert motokrosszos rátett még egy lapáttal a korábbi évek sikereire, 2017-ben korábbi csúcsformája felett teljesít. Az elmúlt hónapban három komoly bajnokságban is megmérettette magát, és mindegyikben az élmezőnyben motorozott.

2017. április 07., péntek 14:42

Két ezüst a HTS Teamnek a bajnoki nyitányon

Viszontagságosan indult a szezon a magyar bajnok motokrossz-csapat számára. A HTS Team az elmúlt években verhetetlen volt a pest megyei Nyáregyházán. Ezúttal le kellett mondaniuk a győzelemről, két ezüstéremmel vigasztalódhattak.

Sérülések, technikai problémák. A motokrosszban erre a kettőre mindenkinek fel kell készülnie. A hazai bajnokság címvédő alakulatának mindkettőből kijutott az elmúlt időszakban.

2017. március 22., szerda 23:20

Juniorok a dobogó tetején

Kétszer is szólt a Himnusz a HTS Team legjobb junior versenyzőinek.

Az ország két legjobb junior motokrosszosa újra bizonyította gyorsaságát. Jakob Kristóf (14) az osztrák bajnokság nyitóversenyét, Kovács Ádám Zsolt (13) a görögországi EB-selejtezőjét nyerte meg.

Remekül kezdődött a szezon a magyar bajnokcsapat, a HTS Team ifjú tehetségei számára. Jakob Kristóf és Kovács Ádám Zsolt a tél során komoly munkát végzett, hogy fizikailag, mentálisan és technikailag is felkészülten vágjanak neki a 2017-es versenyszezonnak. Az eredmények pedig azt bizonyítják, hogy a házi feladatot hibátlanul elvégezték a 85 köbcentis kategória legjobb magyarjai.

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo