2010. augusztus 15., vasárnap 12:59

Önismereti játék Talmával

Megosztás
Önismereti játék Talmával

Magyarországon elsőként, izgalmas, szórakoztató önismereti játék indul a www.alkohol.info.hu oldalon. A játékosok különböző valósághű élethelyzetekben találják magukat, amelyekben alkoholfogyasztással kapcsolatos egyéni döntéseket hoznak. Az önmagukat megismerni vágyókkal Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok oszt meg érdekes, és hasznos információkat a felelős alkoholfogyasztással kapcsolatban.

A Dreher Sörgyárak Zrt.  Felelős Alkoholfogyasztás Programjának újabb elemeként egyedülálló önismereti játékkal bővült a www.alkohol.info.hu oldal. A magyar söripar meghatározó vállalata  Felelős Alkoholfogyasztás Programjának keretében információkkal, tények ismertetésével, szakértői véleményekkel segíti a fogyasztókat az egyéni döntés meghozatalában. A felelős alkoholfogyasztás alapját jelentő felelős döntéshez azonban a hiteles információ mellett  valós önismeret is szükséges.  Az önismereti játék első állomása színes élethelyzeteket mutat be,  a 14 kérdésből, élethelyzetből álló játék valósággal tükröt állít a játékossal szemben.  A Dreher Sörgyárak ezzel az innovatív, modern eszközével kívánja segíteni a  magyar felnőtt fogyasztók önismeretét.

„A Dreher Sörgyárak Zrt-nél elkötelezettek vagyunk a felelős alkoholfogyasztás ösztönzése és a felelőtlen fogyasztási szokások visszaszorítása mellett. Reklámjainkon, címkéinken is jól láthatóan feltüntetjük a felelős fogyasztásra felhívó üzenetünket és egyedülállóan szigorú kereskedelmi és marketing kommunikációs szabályzatunk szerint működünk. A Felelős Alkoholfogyasztás Programunkon keresztül pedig olyan információkat nyújtunk fogyasztóinknak, amellyel tovább segíthetjük egyéni döntésüket. A Dreher Sörgyárak programját anyavállalatunk, a SABMiller is a legjobb gyakorlatként mutatta be világszerte a tagvállalatai számára. Büszke vagyok, hogy Magyarországon elsőként nyújtunk egy olyan innovációs eszközt, amely segít önmagunk megismerésében"- hangsúlyozta Andrei Haret a vállalat elnök-vezérigazgatója

A www.alkohol.info.hu oldalon elérhető önismereti játékot Talmácsi Gábor próbálta ki először. A világbajnok gyorsasági motorosnak számos elgondolkodtató, humorosan bemutatott  élethelyzetben kellett döntenie.

"Nagyon örülök, hogy a Felelős Alkoholfogyasztás program tovább bővült! Az önismeret nem csak a sportban, hanem az élet minden területén nagyon fontos, ezért is tetszik ez a játék. Sokszínű, mert tényleg sok élethelyzetet, mint például munkahelyi stresszt, vagy épp egy tehetetlen férfidühöngést mutat be, nem is beszélve a sportolásról, ami nekem, talán érthető, a legjobban tetszett. Külön öröm, hogy a játék közben én oszthatok meg hasznos információkat az alkoholfogyasztással kapcsolatban a felhasználókkal. Nagyon várom, hogy a regisztrált játékosok közül kisorsolt győztessel vacsorázhassak és beszélgethessek egy jót! " - mondta az önismereti játékról Talmácsi Gábor. Az újszerű játék segítségével végiggondolhatjuk, hogy konkrét élethelyzetekben hogyan viselkedünk, hogyan döntünk. A www.alkohol.info.hu oldalon az önismereti játék páratlan abból a szempontból is, hogy a játékos lépésről lépésre átgondolhatja választási lehetőségeit, és döntései lehetséges következményeit. A játék színes és szórakoztató, hol egy lánybúcsú, vagy teniszmeccs kellős közepébe csöppen a játékos, vagy épp egy ugató kutya robog át a kávézóban és töri meg a beszélgetés varázsát. A válaszlehetőségek és a többi játékos válaszaival való összevetés a teszt végén valódi önértékelésre ad lehetőséget.

"Hiszünk a www.alkohol.info.hu elmúlt két évben kialakított és elért népszerűségének erejében és bízunk benne, hogy a színes, humoros, elgondolkodtató önismereti játék még több látogató számára nyújt majd érdekességet. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megismerjük önmagunkat. A játék tükröt állít elénk, kiderül, hogyan és mi alapján mérlegelünk és hozunk felelős döntéseket" - mondta Agócs Mónika a Dreher Sörgyárak vállalati kapcsolatok vezetője.

Az innovatív önismereti játékot egy online és egy mobiltelefonra is letölthető véralkoholszint kalkulátor is segíti. Az alkalmazás, amely mobiltelefonra egy normáldíjas sms áráért letölthető, azonnal kiszámolja, hogy az elfogyasztott alkohol mennyiség mennyi idő alatt  távozik a szervezetből.

A regisztrált játékosok körében egy exkluzív privát vacsorát sorsolunk ki, amelyen a fődíjnyertes 3 vendégével közösen Talmácsi Gáborral vesz részt. További értékes ajándékok várnak az önismereti játékban résztvevőkre, mint exkluzív sörtúra, ajándék pohárkészlet illetve egyedi online tartalom Talmácsi Gáborról készült anyagokból.

 

 

 

Megjelent: 590 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo