2015. szeptember 15., kedd 05:05

A sport napja

Megosztás
A sport napja

Tisztelt Sporttársak!

Ezúton szeretnénk a szíves figyelmetekbe ajánlani egy a szeretett sportágainkat hasznosan és hatékonyan népszerűsítő megjelenési lehetőséget:
A Nagy Sportágválasztó Szervezői Iroda és a Sportime Magazin a Budapesti Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI keretében (Időpont: 2015. SZEPTEMBER. 18-19. péntek, szombat.) ismét megrendezi a korábbi Nagy Sportágválasztó rendezvényeken nagy sikerrel bemutatkozó TECHNIKAI SPORT szekcióját.

 

A 2007 óta nagy sikerrel működő Nagy Sportágválasztó célja: minél többeket buzdítani a sportolásra, egy helyszínen lehetőséget adva közel 100 sportág kipróbálására megismerésére.

Mert más érzés nézni a sportot, és más érzés kipróbálni, belekóstolni egy-egy sportágba.

A szervezők tapasztalatai szerint ez a rendezvénysorozat sokakat vezetett már el a kiválasztott sportág sportegyesületi kapuihoz.

A tervek szerint ismét lesznek vizes medencék több sportágnak teret adva (kajak-kenu, sárkányhajó, vízilabda, szinkronúszás, élet- és vízi mentés stb.), sípálya, lovarda, jeges sportágak, továbbá az érdeklődők a küzdősportok és a labdajátékok sokaságával is megismerkedhetnek.

Az elmúlt években és jelenleg is világra szóló sikereket elérő, maximálisan minden téren példaképként állítható, IGAZI SPORTEMBEREKET „kitermelő” hazai technikai sportágak számára is rendkívül fontos az utánpótlás nevelés kérdése!

Hiszen például a Nagy Sportágválasztó lelkes kis látogatói között nagy valószínűséggel ott lehetnek a következő évek, évtizedek Ferjáncz Attillái, Talmácsi Gáborai, Michelisz és Kiss Norbertjei, akik tovább vihetik és építhetik majd a több mint százéves múltú autós és motoros sportágaink hírnevét!

A többi sportághoz hasonlóan a helyszínen kialakított területen lehetőség van az autós-motoros és a gokart szakágak számára statikus bemutatkozási lehetőségre.

Fontos lenne, hogy a többi sportághoz hasonlóan az autó és motorsportból is lehetőség nyíljon a találkozásra, sőt akár „együttsportolásra” a helyszínen megjelenő bajnokokkal, élsportolókkal.

A részletes programról és a neves sportolók személyéről, megjelenési időpontjairól a rendezvény honlapján www.sportagvalaszto.hu lehet majd folyamatosan információt kapni.

Minden autós – motoros szakágból várjuk a versenyzők, csapatok, egyesületek jelentkezését az alábbi elérhetőségeken a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével.

A helyszínen a kiállítani kívánt járműveket és installációkat 2015. szeptember 17.-én csütörtökön lehet elhelyezni a MERKAPT SPORTKÖZPONT területén.

Budapest X. Maglódi út 12/A

 

Sportbaráti Üdvözlettel:
A SPORTIME Magazin csapata

Megjelent: 735 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo