2015. június 27., szombat 20:11

MAMI Kupa III. forduló Örkény

Megosztás
MAMI Kupa III. forduló Örkény

MAMI KUPA III. Fordul,  Örkény

Óriási az érdeklődés a motorosok között a MAMI kupa új supermoto futamára.

Többen jelezték, hogy csak ez miatt is kijönnek a Budapesthez közeli, Örkényi  pályára. A kupasorozat első két része már lement, de ez most ebben a kategóriában nem számottevő, hiszen még van idő és pályalehetőség versenyeket szervezni. Ezt a szervezési  feladatot vette le a szupemotosok  váláról az iskola mely évek óta nagy gyakorlattal szervezi a különböző kategóriák versenyeit.

 

A versenyzők két kategóriában álltak rajthoz S1 és S2 – ben , itt a két kategóriában szereplő gépek mind lóerőben mind köbcentiben eltérőek. A kategória kettéválasztását főleg a korosztály indokolja mégpedig a kisebb köbcentisekkel az ifjabbak küzdhetnek meg ellenfeleikkel.

Versenyzők: S1

Vancus  Bohuslav

Szente András

Erik Provaznik

Ádám Mihály

S2: Révész Zoltán, Kiss Barna, L M, Papp Zsolt,Varga Tamás, Dudás Attila, Koleszár Balázs, Erik Szabó, Szmolinka József, Hartman Ferenc, Filip Zlatko.

Ők küzdöttek meg a helyezésekért derekasan az előírt két futamban. A nemzetközi mezőnyből kiemelkedő cseh versenyző komoly száz méterekkel verte az üldözőket. A Magyarok Új Üdvöskéje a Jászárokszállásról érkezett,  Ádám Mihály volt,  aki az első futamban a harmadik a második futamban a második dobogós helyet szerezte meg magának.

 

 

Ádám a nagyszerű védekezésével tudta tartani a megszerzett helyét, ami elég volt a nap lezárásához. Reményeink szerint több versenyen hozhat izgalmas perceket a nézőknek és talán versenytársainak is.

2T 125-ös futam:

Résztvevők: Hercegh Dániel, Irmai Zoltán, Szabó Gábor László, Babonics Márko, Tráj Alex, Major Gábor, Kőházi Pál, Mala László, Hudák Tamás, Gudmon Zoltán.

 

A papírforma majdnem felborult,  mert a rajtrácson elöl utazók mögül egyszer csak kiugrott a 13 éves Babonics Márkó és a jó start technikájának köszönhetően mind a három futamban élre állt. Volt olyan futam, hogy három a következőben két körig, de vezette a nála rutinosabb  mezőnyt. A harmadik futamra ő kicsit elfáradt és csak három forduló erejéig hajtott az első helyen. De a vasárnapi napon dől el minden.

A Többi kategóriáról később számolunk be, adathiány miatt.

Megjelent: 801 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo