2015. január 07., szerda 11:44

Fiataloké a jövő

Megosztás
Fiataloké a jövő

A téli felkészülés lendületesen folyik a fiatal versenyzők körében!

Lakatos Herman nagy ambíciókkal vetette magát a téli felkészülésbe. Már kora reggel, az iskolai szünet ellenére, kondíció edzéseket tart. Hernádi otthonuktól futva közelít a Talmácsi ringre, hogy ott átvéve a rendelkezésére bocsájtott crossmotort, neki kezdjen az edzésnek.

 

A délelőtti edzések után hazamegy ebédelni és ha esik, ha fúj visszatér a pályára ismét motorozni. A terepmotorozás más izmokat mozgat meg mint a pályamotor, más tartás és más üléspozíció kell a jó vezetéshez. A motor csúsztatását és a kitörni készülő lóerők lefogását itt lehet megfelelően gyakorolni.

 

 

Kell is a komoly felkészülés, mert lehetőséget kapott Talmácsi Gábortól, hogy a tavaszi felkészülésig az eredményektől és szorgalomtól függően részt vegyen a csapat munkájában. Ami azt is jelentheti, hogy helye van a csapatban.

Ez nagyon jó hír, hiszen Herman hosszú évek óta együtt edz a VB helyszíneket is megjárt Somosi Alexanderrel és Bódis Ricskóval. Ha megfelelő anyagi hátteret elő tudják teremteni akár Vb menő is lehet belőle.

G.I

Megjelent: 532 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo