2014. június 02., hétfő 18:47

Babonics Márk szereplése a Pannónia Ringen

Megosztás

Babonics Márk (szül.: 2001. December 17. ) A Pannonia ringen

A Kispályás motorverseny, Mini GP 4T motorversenyen első helyezett lett!

Beszámoló : a versenyre viszonylag keveset tudtam készülni, mivel a verseny időpontját többször módosították és a többi elkötelezettségem miatt nehéz az időpontokat összehozni.

 

A startot viszonylag jól elkaptam az első futamon, de a második futam startja sokkal jobban sikerült.

Az első rajton a negyedik kockából indultam, de sikerült harmadiknak eljönnöm, az elő kanyar után egy cseh Petr Jadry és egy szlovák fiú Lukas Hypsky volt előttem. Mindenképpen őriznem kellett a pozícióm, ezért bevettem A Talmácsinál  tanult új stílust, a "Marquez" félét. Motoromat a lehető legmélyebbre döntöttem és úgy hasaltam az egyenesbe, hogy a kis pocakom is behorpadt. Ennek köszönhetően az ötödik körben megelőztem a Szlovák versenyzőt!

Nagy ívekkel kerültem nehogy összeakadjak vele. Ahogy fogytak a körök, úgy nehezedett a helyzetem, mert az utolsó kőr 3-as kanyarjában képes volt visszaelőzni. Bár mindent megtettem, a pozíció tartása nem sikerült. A csizmám belső sarka lángolt a kipufogótól ami talán az összeépítés hibája lehet.

A második futamban a negyedik kockából, másodiknak jöttem el ,ami nagyon jónak számít ebben a nehezen koordinálható kategóriában. A futam bajok nélkül jól haladt, de egy idő után kezdődtek a lekörözések és egy rosszul sikerült előzésnél utolértek, így „csak „ a harmadik hely lett az enyém.

Mivel ez egy összevont futam volt ahol a nemzetközi mezőny 80ccm 4T és 140ccm 4T mezőnye indult együtt. így a kategóriám első helyét szerezhettem meg!!

 

Köszönöm szüleimnek, hogy törődésükkel lehetővé tették ezt a csodálatos eredményt számomra.

 

 

Megjelent: 617 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo