2014. április 11., péntek 04:48

Talmácsi Ring

Megosztás
Talmácsi Ring

Magyarország egyedüli motoros világbajnoka, a 2007-ben 125cm2-es géposztályban világbajnok Talmácsi Gábor  saját csapatot alapított.

Talmácsi Racing a Superbike világbajnokság superstock 600-as kategóriájában fog rajthoz állni! A csapat három versenyzővel indul, Bódis Richárd (19) teljes szezont fog futni, mig Somosi Alexander (13) a superbike vb utánpótlás szériájaként futó Europian junior cup (EJC) utolsó négy futamán fog rajthoz állni, mivel az alsó korhatár 14 év és Alexander június 20-án tölti be. A harmadik versenyző maga Gábor lesz a csapat megalapítója és vezetője!

Talmácsi Gábor álma, hogy csapata szineiben világbajnokságot nyerjenek, ehhez nyújt alapot Talmácsi motoros iskola.Az iskola Talmácsi István, Gábor édesapja vezetésével évek óta foglalkozik oktatással, fiatalok toborozásával és utánpótlás neveléssel! A két ifjú pilóta közül az egyik az ő felfedezettjei, Hernádon Talmácsi-ringen kezdték elsajátitani a Marc Marquez-féle újstílusú motorozás alapjait! Alexandert Talmácsi István egy iskolai válogatás során fedezte fel, ezzel a 13 éves fiú álma válhat valóra, hogy példaképe csapatában versenyezhet. Az ifjú pilótának megvan az érzéke és tehetsége a motorozáshoz és ami a legfontosabb, hogy szereti is és mindent megtesz a fejlődés érdekében. Nagy izgalommal vár minden alkalmat, hogy motoron ülhessen és szorgalmasan képzi magát fizikailag és szellemileg is. Az elmúlt hétvégét a csapat Slovakia ringen töltötte és egy sikeres tesztet tudhatnak maguk mögött. Nagy izgalommal várják az Aragón-i verseny hétvégét.

Talmácsi motoros iskolának a hernádi Talmácsi-ring jelenti a bázist, ahol Talmácsi István segitségével és útmutatásával sajátithatják el a motorozás fortélyai, a tovàbblépést. A nemzetközi lehetőségeket a Talmácsi Racing biztosítja.

A csapat célja az utánpótlás nevelés, a jövő bajnokainak képzése, a tehetségek felkutatása, mely továbbra is folytatódik!
Várjuk a motorozni vágyók jelentkezését, válogatásokat folyamatosan tartunk!
Lehetetlen nem létezik! Kövessétek Alexander példáját, aki 3 év alatt a Pest megyei kis faluból, Hernádról megfelelő kitartással és akaraterővel  a VB kapujában áll.

Talmácsi-ring 
Hernád
06/30 4139881

Megjelent: 846 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo