2013. december 21., szombat 19:14

Mami kupa 2014 Versenynaptár

Megosztás

 Mami kupa 2014 kikirások.

 

Verseny időpontok:...
05.02-03. Máriapócs
05.31-06.01. Kakucs (jobb)
06.28-29. Euroring
07.26-27. Kecskemét
08.23-24. Kakucs (bal)
09.20-21. Euroring

Máriapócs: 4 napos hétvége. Péntek-szombat leszünk lent, így senkinek sem kell rohannia munkából vagy munkába.
Kakucs: Szokás szerint egyszer óramutató járásával megegyezően, a következő ellentétesen lesz megrendezve.
Kecskemét: Hagyományos pályairány
Euroring: Itt nem tudunk a pálya irányával játszani. Jelenleg úgy gondolom, hogy a pálya vonalvezetésével sem fogunk játszani, kétszer ugyan az lesz. A boxok feletti terasz már használható lesz, ez fontos a nézők szempontjából. Szállás ügyben még dolgozunk...

A classic 1-2-3 kategóriák műszaki szabályain nem változtattunk, gyakorlatilag pontosítva lett egy-két dolog. Az idei motorok teljes mértékben használhatók! Sajnos Pannónia kategória nem lesz külön kiírva, ők a classic 1-ben mehetnek, azokkal a szabályokkal.
MZ szinte teljesen ugyan az, egy-két nagyon apró változás a gyújtás és a kipufogó terén van.
Simson-nál a széria megnevezést elvetettük, helyette a Sport lesz. Ez közelebb áll a valósághoz. A Speciál szabályai nem változnak.
Fontos kiemelnem, hogy ezután csak azt lehet a motoron csinálni, amit a szabályok megengednek. Amit nem enged, azt tilos! Hogy erre miért volt szükség? Azért mert jövőre ezek a kategóriák mind MAGYAR BAJNOKSÁG-ként kerülnek megrendezésre. A lebonyolításban és felétek ez gyakorlatilag semmi változást nem jelent, de végre megint lesz BAJNOKSÁG!!!!

125 műszaki kiírása gyakorlatilag változatlan.
MW kategória szintén.
Robogó kategóriában még tipródunk, nagyon kevés induló volt idén.
Ezek a kategóriák, úgy mint a 125, az MW, és a robogó mind kupaversenyként lesz lebonyolítva. Itt sajnos nem tudunk bajnokságot rendezni, de a verseny lebonyolításának a tekintetében nem lesz különbség. A MAMS Veterán és Gyorsasági Szakágával történt megegyezések értelmében a licencek teljes átjárhatóságát biztosítjuk.
A lebonyolítás annyiban fog változni, hogy a szombati és a vasárnapi versenyek külön lesznek. A pontos időtervet pedig a díjkiosztón fogjuk bemutatni.

Az iskola körül kialakult nehézségek a versenyekre nem lesznek hatással, ugyanis sikerült egy olyan szerződést kötnünk az ORFK-OBB-vel, ami az éves sorozat megrendezhetőségét biztosítja.
A nevezési díjak változnak. A szombati versenyek is 15e Ft-ba fognak kerülnek majd, a vasárnapi futamok szintén, ez nem változik. DE!!! Aki mind a két napon indul, annak ugyan úgy 22e Ft lesz a nevezési díja!

A műszaki kiírások már csak nyelvtani szempontból módosulhatnak, a műszaki tartalomba nem szeretnénk változtatni. Ezeket hamarosan feltöltjük ide.

Megjelent: 4156 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo