2012. január 09., hétfő 14:16

Teremcross a SYMA csarnokban SUPER MOTO-CROSS

Megosztás
Teremcross a SYMA csarnokban SUPER MOTO-CROSS

Kökényesi György ismét kitett magáért. Óriási szervezéssel a budapesti SYMA csarnokban versenyt rendez. Végre egy motoros esemény a fővárosban.

20 év után újra feldüböröghetnek a motorok a budapesti csarnokban. Több sikeres teremcross versenyt láthatott a fővárosi közönség a 80-as években a Budapest Sportcsarnokban, de a költséges esemény néhány párhuzamos rendezés után úgy tűnt, végleg elköltözött Nyíregyházára, ahol azóta is évente teltházzal zajlik. Most egy vállalkozó kedvű motoros megszállott, Hollós György (Suzuki Hollós) kezdeményezésére ismét "motorillat" kábíthatja a rajongókat Budapesten, ezúttal a SYMA Rendezvény Csarnokban.

A promóterré vált autókereskedő Hollós nem bízza a véletlenre a sikert, maga mellé hívta Kökényesi Györgyöt, aki évtizedek óta sikeres rendezője a MotoCross és SuperMoto versenyeknek. Kökényesi nevéhez fűződnek a budapesti és nyíregyházi teremcross versenyek de az összes hazai és környező országbeli Európa és Világbajnokságban is "benne van a keze". Ezek után nem lehet kétséges, hogy az idei novemberi nyíregyházi verseny után a 2012. február 4-5-i Budapesti Terem Motocross és Supermoto verseny is emlékezetes siker lesz.

 

 

A promóterré vált autókereskedő Hollós nem bízza a véletlenre a sikert, maga mellé hívta Kökényesi Györgyöt, aki évtizedek óta sikeres rendezője a MotoCross és SuperMoto versenyeknek. Kökényesi nevéhez fűződnek a budapesti és nyíregyházi teremcross versenyek de az összes hazai és környező országbeli Európa és Világbajnokságban is "benne van a keze". Ezek után nem lehet kétséges, hogy az idei novemberi nyíregyházi verseny után a 2012. február 4-5-i Budapesti Terem Motocross és Supermoto verseny is emlékezetes siker lesz.

 

 

 

 

Megjelent: 769 alkalommal

 

 

 http://balunet.hu

  

 

 

 

 

 mamisuli.hu

 talmaring_logo